Dan-Color A/S

 


Kontakt
Dan-color
Salten Skovvej 8
8653 Them
Tlf.: 86 84 81 00
E-mail dan-color@dan-color.dk
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
 
Dan-Color
Med mere end 30 års erfaring i overfladebehandling af metaller lakerer vi til alle dele af den danske industri og har specialiseret os i lakering af facader og emner til bygningsindustrien.

Hos dan-color går effektivitet og faglighed hånd i hånd med vores miljømæssige ansvar for at leve op til vores målsætning om at være en af Danmarks førende leverandører af overfladebehandling.

Vores lakeringsfaciliteter tæller tre pulverlakeringslinjer, der baserer sig på moderne, miljøvenlig teknologi. Således anvender vi chromfri forbehandling i vertikalanlægget, som er designet til lodret håndtering af profiler.

I det horisontale anlæg håndteres emner af variabel størrelse op til 7800 x 1800 x 1100 mm

 
Hos dan-color prioriterer vi varige relationer og udvikler i tæt samarbejde med vores kunder skræddersyede løsninger i høj kvalitet.

Uden for huset opererer vores Rejsehold, som udfører lakreparationer og omlakeringer på stedet fx ved bygningsrenovering eller akutte skader på vinduer, døre eller facader.

Hvis din virksomhed efterspørger enheder klar til brug, håndterer vores montageafdeling alle former for færdigmontering af lakerede komponenter. Siden 1999 har vi leveret interiør- & eksteriørdele til bil- & togindustrien samt facadeelementer til byggeriet. Med vores høje krav til kvalitetssikring og dokumentation tilbyder vi et totalkoncept baseret på aftalte krav- & kontrolspecifikationer.