Indulak A/S

 
Kontakt
Indulak a/s
Klintevej 6
8653 Them
Tlf: +45 86 84 81 44
Fax: +45 86 84 90 21
mail: info@indulak.dk
 
Indulak a/s
Indulak er en af Danmarks ældste virksomheder inden for industriel overfladebehandling. Vi har i dag opbygget et center, hvor vi har samlet de bedste teknologier til overfladehandling. Indulak var med i tresserne da pulverlakering startede op, og vi har i dag specialiseret os i pulverlakering.

Til overfladebehandling af aluminium tilbyder vi en chromaterings-forbehandling og er her som en af de få i Danmark godkendt af GSB, derfor kan vi i samarbejde med vores leverandører give op til 25 år garanti på overfladehandlingen.

Til overfladebehandling af stål til indvendig brug tilbyder vi en jernfosfaterings-forbehandling. For stål til udvendig brug kan vi i samarbejde med firmaet AquaArmor Technologies, tilbyde en forbehandling med AquaArmor. AquaArmor er en ny forbehandling i Danmark, men den har været anvendt i USA siden år 2002  til bl.a. bilindustrien. AquaArmor er helt unik hvad angår holdbarhed mod korrosion.

Indulak bor i Them ved Silkeborg, vi har i alt 9.000 m2 bygninger,  og beskæftiger 24 medarbejdere. Vi er beviste om, at vi som underleverandør bliver en synlig del af vore kunders varer, derfor er kvaliteten i højsædet ved alle medarbejdere. Ligeledes er vi en del af vore kunders logistikkæde, som vi løbende arbejder med at forbedre. For at disse forhold skal lykkes er fleksibilitet vigtig for Indulak og partnerskab med kunderne en nødvendighed.

Læs mere på http://www.indulak.dk/