Risbjerg A/S

 
Kontakt
Risbjerg A/S
8 eksportvej
DK-8653 Them - Danmark

Tlf.: 8720 6008
Fax.: 8720 6067
mail@risbjerg.dk
 
Risbjerg A/S

 

RISBJERG A/S er grundlagt i 2003, og har siden da leveret mere end 1.200 både.
 
I korte sætninger er det vores mantra, at vi arbejder for at skabe gode oplevelser for og sammen med vores kunder. Vi ønsker at være en pålidelig partner for dit bådkøb, ligegyldigt om det er din første jolle, eller drømmesejlbåden, som skal danne rammerne om det perfekte otium!

Kvalitet. De mærker, som vi har valgt at forhandle hos RISBJERG A/S, skal stå for samme kvalitet, som vi selv ønsker os af vores egen båd. Nutidens både kræver avanceret udstyr og veluddannet personale. Vi har et motiveret og veluddannet team og de rigtige rammer til at håndtere såvel små som store både. Dette sikrer dig en god oplevelse baseret på vores erfaringer.

Tryghed. Vælger du at handle båd hos RISBJERG A/S får du ud over en god kundeservice også en tryg og sikker handel. Vi lytter til vores kunder og tilpasser os specielle ønsker og behov, så bådkøbet og det at eje en båd er forbundet med gode oplevelser og giver fuld værdi for pengene.

Sikkerhed. Når man vil realiserer drømmen om den helt rigtige båd, er det vigtigt at din bådpartner også er der i morgen. RISBJERG A/S er et velfunderet selskab, som også er der i morgen og om 10 år.
 
Vi glæder os til at se dig i vores showroom ved Silkeborg.