DENSO Robotics

DENSO Robotics

 

 

Markedsleder i segmentet for små industrirobotter med over 120.000 installerede robotter på verdensplan.

 

I 1967 begyndte vi at udvikle robotter for at optimere vores egne fremstillingsprocesser i bilindustrien. Dette gjorde det muligt for virksomheden konstant at forbedre og fremme både hardware og software. I dag, som den etablerede leder i segmentet for små monteringsindustrirobotter, fortsætter DENSO Robotics med at sætte benchmark inden for pålidelighed, fleksibilitet og funktionalitet.

 

Med mere end 120.000 DENSO-robotter installeret over hele kloden – 20.000 er ansat i vores egne produktionsfaciliteter – ingen anden virksomhed har mere viden eller ekspertise. Når du vælger en robotløsning fra DENSO, kan du være sikker på, at du investerer i et produkt af højeste kaliber. Vores forpligtelse til kvalitet og kundetilfredshed er ganske enkelt i særklasse.

 

Virksomhedens produktportefølje spænder fra 4-akse robotter (SCARA'er) til 5- og 6-aksede robotter, som alle skiller sig ud for deres enestående hastighed, præcision og kvalitet. DENSO robotter kan bruges i næsten ethvert miljø: DENSO robotter er også funktionelle i støvede, våde eller kliniske omgivelser og opfylder de påkrævede beskyttede klasser. Derudover udvikler DENSO Robotics løsninger vedrørende logistik og IoT-applikationer.

DENSO EUROPE B.V. / Industrivej 8 / 8653 Them DENMARK

https://www.densorobotics-europe.com/contact

http://www.robolink.dk
LinkedIn : linkedin.com/in/larslindhardtwirenfeldt