Historien bag
Spispænt startede i 2018 i en udestue i Silkeborg! Johan Braae var underviser på Kokkeskolen i Silkeborg og fik lyst til at gøre mere ud af sin passion for mad. Der skulle ske noget kulinarisk i fritiden.
Derfor begyndte han at holde små gourmetaftener i sin stemningsfulde udestue, hvor gæsterne blev præsenteret for femretters menuer serveret med den helt rigtige vin.
I et par år afholdt Johan de intime gourmetaftner i udestuen for stadigt flere gæster, godt hjulpet af en lille flok tjenere. Da selskabslokalet i Knudlund bød sig til, så Johan muligheden for at gøre Spispænt til noget større.
Der blev stadig mere travlt, og Johan fik sin gode ven og kokkekollega Søren Kops Hansen med i virksomheden. Søren, Johan og deres dedikerede stab leverer nu lækker mad til selskaber og højtider, frokost og forplejning til virksomheder.
De holder også stadig gourmetaftener med fokus på samhørigheden mellem mad og vin.